Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 Січня, 2024 р., 15:33
Відповідно до інформації Мукачівської філії ПрАТ "Закарпаттяобленерго", у зв'язку з виконанням робіт по ремонту електричних мереж, які спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування користувачів, 1 лютого 2024 року з 10:00 по 16:00 год буде відключено КТП-148 та припинено подачу електроенергії споживачам у с. Неліпино вул. Дружби.
23 Січня, 2024 р., 09:38
Кіберполіція спільно з волонтерами створила новий проєкт «МРІЯ» для протидії російським окупантам у медіапросторі. MRIYA є соціальним проєктом, який об'єднує громадян державного та приватного секторів для протидії дезінформації та незаконному контенту, очищення інформаційного простору від російської пропаганди, знищення осередків незаконного поширення протиправного та забороненого контенту. Метою проєкту є покращення медіаграмотності українців та зменшення впливу пропаганди на суспільство. Цілі проєкту:
22 Січня, 2024 р., 15:10
Сьогодні український народ відзначає важливу дату своєї багатовікової історії — День Соборності. Це свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Саме 22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки – об'єднання  східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу.  Ми вкотре змушені боротися за нашу єдність, незалежність та свободу. За час повномасштабної війни ми довели, що ми сильна та незламна нація. Україна – єдина! У цей святковий день  хочу побажати кожному українцю зберігати віру в себе, в свою Батьківщину. Пам’ятаймо, що сила духу, оптимізм, здатність знаходити спільну мову і здоровий патріотизм роблять націю сильною і нездоланною. Тому єднаймося заради добробуту нашої країни. І нехай в кожній українській родині панує мир і спокій, любов і взаєморозуміння! З Днем Соборності!
18 Січня, 2024 р., 10:01
За інформацією Мукачівської філії ПрАТ "Закарпаттяобленерго" у зв'язку з виконанням ремонтних робіт електричних мереж, які спрямовані на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування користувачів, 25 січня 2024 року з 10:00 по 16:00 год буде відключено КТП-148   та припинено подачу електроенергії споживачам у  с.Сасівка, вул.Головна.
18 Січня, 2024 р., 09:41
Неліпинська сільська рада  інформує, що 01.01.2024 року введено в дію нову нормативну  грошову  оцінку  земель слідуючих населених пунктів громади: с. Неліпино та с.Сасівка Зміна нормативної грошової оцінки землі є підставою для перегляду розміру земельного податку та орендної плати за землю. У зв’язку з цим, землевласникам та землекористувачам земельних ділянок, які розташовані на території вищевказаних населених пунктів  Неліпинської сільської ради  у 2024 році обчислення суми плати за землю буде здійснюватися за новою нормативною грошовою оцінкою  земель. Для цього власникам землі  та  землекористувачам  відповідно до положень ст.286.2 Податкового кодексу України  та ст.ст. 5, 13 Закону України “Про оцінку земель” необхідно замовити Витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок та подати до відповідного податкового органу за місцем знаходження земельної ділянки для поточних розрахунків плати за землю. Замовити Витяг про нормативну грошову  оцінку земельної ділянки можна  через Центр надання адміністративних послуг Свалявської міської ради (м. Свалява, пл. Головна, 1, каб. 111) або через Єдиний державний портал адміністративних послуг, в тому числі на вебсайті  Держгеокадастру в розділі «Електронні послуги Держгеокадастру».
16 Січня, 2024 р., 14:56
Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь