Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 Березня, 2024 р., 10:07
Вакцинація є найефективнішим і безпечним методом профілактики важких, життєзагрожуючих інфекційних захворювань, таких як: туберкульоз, дифтерія, правець, поліомієліт, кір, вірусний гепатит В та інші.
18 Березня, 2024 р., 11:08
Щоб знати як вберегти себе та своїх домашніх улюбленців від сказу Мукачівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області пропонує ознайомитись з інфографікою та нагадує єдиний дієвий засіб профілактики сказу – щорічна вакцинація тварин.
15 Березня, 2024 р., 09:20
Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн гривень на відкриття та розвиток бізнесу
15 Березня, 2024 р., 08:58
Обласна військова адміністрація інформує, що керівництво мережі супермаркетів „NOVUS в Україні” зацікавлене у співпраці з сільгоспвиробниками Закарпатської області, яке має на меті представлення та реалізацію для споживачів мережі вирощеної в області сільськогосподарської та виробленої харчової продукції, сприяння диверсифікації та розширенню гарантованих каналів постачання продукції, підвищення рівня доданої вартості та ряд інших переваг для виробників, що підтверджено відповідною пропозицією компанії.
13 Березня, 2024 р., 09:38
7 березня відбулися установчі збори Молодіжної ради при Неліпинській сільській раді. На засіданні були присутні члени ініціативної групи з підготовки установчих зборів і кандидати до складу Молодіжної ради.
08 Березня, 2024 р., 11:06
Щиро вітаю з Міжнародним днем боротьби за права жінок та мир!
07 Березня, 2024 р., 10:52
Сьогодні, 07 березня 2024 року,  відбулося позачергове засідання тридцять сьомої сесії восьмого скликання Неліпинської сільської ради. Депутатський корпус розглянув 15 питань порядку денного та ухвалив низку важливих рішень. Серед ключових ті, що пов’язані безпосередньо з підтримкою Збройних Сил України, а саме на  підтримку трьох військових частин виділено 1 млн. 700 тис грн.  Важливе рішення, яке стосується програми ,,Турбота” з метою соціального забезпечення населення – це 900 тис. грн. Також виділено кошти для підтримки військовослужбовців та членів їх сімей в розмірі 1 млн. грн.   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь