Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

05 Квітня, 2021 р., 10:51
На виконання вимог ст.21 Закону України "Про відходи", ст.20 Закону України "Про охорону атмосферного повітря" та припису державного інспектора у сфері з охорони навколишнього природного середовища №032/03-М:
24 Березня, 2021 р., 15:07
Переважна кількість займань в природних екосистемах трапляється через легковажність громадян, котрі не зважають на чисельні застереження рятувальників і з потеплінням почали наводити лад на своїх земельних ділянках та прилеглих територіях шляхом випалювання сухостою та сміття. Вітряна погода сприяє швидкому поширенню вогню, який нерідко перекидається на людські поселення, об'єкти інфраструктури та завдає матеріальних збитків.
19 Березня, 2021 р., 15:25
Відповідно до розпорядження сільського голови "Про утворення комісії по обстеженню русла річки Латориця", від 10 березня 2021 року №38, комісією було обстежено ділянки р.Латориця в районі Неліпинської сільської ради, вище впадіння р.Веча та правого берега р.Веча по вул.Б.Хмельницького.
18 Березня, 2021 р., 15:01
Уряд продовжив карантин в Україні до 30 квітня 2021 року.
12 Березня, 2021 р., 11:48
12.03.2021 року відбулося позапланове засідання місцевої комісії Неліпинської сільської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами засідання складено відповідний Протокол, посилання на який додається нижче.
12 Березня, 2021 р., 11:21
     У Неліпинській територіальній громаді тривають моніторингові перевірки за дотриманням протиепідемічних обмежувальних заходів та дотриманням карантинних обмежень особами, які перебувають на самоізоляції. До участі у перевірках на постійній основі залучаються представники органів місцевого самоврядування та працівники органів правоохоронної системи.
10 Березня, 2021 р., 13:41
     На виконання рішення позапланового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (Протокол №2 від 6 березня 2021 року), на території Неліпинської громади створено групу з числа працівників Неліпинської сільської ради, працівників Відділення №1 Мукачівського районного відділу поліції ГУ у Закарпатські області, Свалявського РВ ГУ ДПСС в Закарпатській області, Свалявського РВ УДСНС в Закарпатській області, Свалявської міжрайонної філії ДУ "ЗОЛЦ МОЗ України", яка здійснює перевірку (контроль) за дотриманням протиепідемічних обмежувальних заходів; дотриманням карантинних обмежень особами, які перебувають на самоізоляції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь