Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ЮВІЛЕЄМ!

Дата: 13.10.2024 11:22
Кількість переглядів: 174

Сьогодні, 13 жовтня, свій 70-річний ювілей святкує – МАДЯР Михайло Васильович,  колишній голова Ганьковицької сільської ради шести скликань, який і надалі продовжує працювати на розвиток Неліпинської територіальної громади.

Прийміть найщиріші вітання з цією важливою датою! Багато років свого життя Ви присвятили нелегкій і відповідальній праці, Вас знають як справжнього професіонала, талановитого керівника та людину активної життєвої позиції, яка щиро вболіває за долю рідного краю і його мешканців.

З нагоди Вашого ювілею щиро бажаємо Вам, шановний Михайле Васильовичу, міцного здоров’я, невичерпних сил та енергії, мудрості, терпіння, довгих років життя, оптимізму і душевного спокою. Нехай кожен новий день приносить Вам тільки позитивні емоції та нові можливості. Нехай у Вашому домі завжди панують мир, злагода і благополуччя!

З повагою

сільський голова Василь БРУДНЯК

та колектив Неліпинської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь