Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велопробіг "ЖДИМИР-2024" стартував!

Дата: 17.06.2024 11:34
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

У суботу, 15 червня 2024 року, відбувся Перший велопробіг ,,ЖДИМИР-2024”, організаторами якого є відділ освіти, культури, молоді та спорту Неліпинської сільської ради, благодійний фонд ,,Громади Закарпаття”, громадська організація ,,Спортліга Свалява ” за підтримки  ТЦ ,,Курортний”, Неліпинської сільської ради та комунального закладу ,,Обласний центр фізичного здоров’я населення ,,Спорт для всіх” Закарпатської облради.
Близько двох сотень мешканців, гостей із Свалявської громади виявили бажання доєднатися до велопробігу. Після реєстрації  та оголошення правил велопробігу, учасники проїхали за маршрутом ,,Свалявський дуб” – село Вовчий.
Хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто віддав життя за нашу свободу та мирне небо.
Зворушливі слова привітань звучали з вуст поважних гостей заходу. Святковий настрій, спортивний азарт – учасники велопробігу не стримували своїх емоцій. Подія стала унікальною, адже з метою популяризації здорового способу життя, заняття фізичною культурою, підвищення інтересу до заходу, організатори запросили з показовим виступом бійців Закарпатського центру підготовки до національного спротиву.
По закінченню велопробігу було проведено благодійну лотерею на підтримку ЗСУ та розіграно дві футболки з лімітованої колекції від Олександра Усика. В рамках благодійної лотереї вдалося зібрати 5665 грн. Усі кошти будуть спрямовані на придбання інструментів для ремонту техніки для 156-ї піхотної бригади ЗСУ.

 
Разом до перемоги! Слава Україні!
Слава її нескореним Захисникам і Захисницям!
Робимо все можливе, щоб наблизити нашу спільну Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь