Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація  для споживачів КП «ВУКГ» Свалявської міської ради про встановлення тарифу на послуги з управління побутовими відходами

Дата: 24.05.2024 18:08
Кількість переглядів: 133

Інформація 

для споживачів КП «ВУКГ» Свалявської міської ради

про встановлення тарифу на послуги з управління побутовими відходами

 

КП «ВУКГ» Свалявської міської ради відповідно до рішення  виконавчого комітету Неліпинської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області від 15.05.2024 року № 49 «Про встановлення тарифу на послуги з управління побутовими відходами Комунальному підприємству «Виробниче управління комунального господарства» Свалявської міської ради Закарпатської області» інформує про введення в дію з  червня 2024 року тарифу  на послуги з управління побутовими відходами (збирання, перевезення, видалення)  для споживачів Свалявської територіальної громади.

Згідно розрахунків тариф на управління побутовими відходами становить:

збирання, перевезення побутових відходів  – 155,52 грн  за 1 м3 з ПДВ;

видалення побутових відходів120,48  грн за 1 м3 з ПДВ.

З врахуванням вартості послуг з управління побутовими відходами (збирання, перевезення, видалення)  вартість послуги  КП «ВУКГ» Свалявської міської ради становитиме:

мешканцям приватного сектору та багатоквартирних будинків розмір місячної плати за надання послуг з управління побутовими відходами одному споживачу в місяць становить  39,56 грн;

 юридичним особам та фізичним особам-підприємцям  розмір місячної плати за надання послуг з управління побутовими відходами становить 276,00  грн за 1 м3.

Вище зазначена вартість не включає в себе, передбаченої Законом України «Про житлово-комунальні послуги» абонентської плати. При укладанні споживачами індивідуального договору про надання послуг з управління побутовими відходами також сплачуватиметься плата за абонентське обслуговування, яка розрахована в межах граничного розміру, що передбаченого Постановою  КМУ від 21 серпня 2019 р. № 808.

Абонентська плата покриває витрати підприємства на укладення договорів про надання послуг, витрати на друк та доставку платіжних квитанцій, а також інформування споживачів.

Звертаємо вашу увагу на те, що розмір абонентської плати – це фіксований платіж на одного абонента (дворогосподарство), який не залежить від  кількості зареєстрованих мешканців, обсягів побутових відходів, площі житлового чи нежитлового приміщення.

Розмір плати за абонентське обслуговування становить  16,52 грн  на одного абонента і  введений з травня 2024 року наказом КП «ВУКГ» Свалявської міської ради від 01.05.2024 р.  9 та має сплачуватися  щомісяця.

Юридичним особи та фізичним особам-підприємцям  для укладення  договору на вивіз побутових відходів просимо звертатись за адресою: м. Свалява, вул. Хвасти, 31А   КП «ВУКГ» Свалявської міської ради. 

Режим роботи підприємства:  понеділок-п’ятниця, з 8:00 до 17:00, обідня перерваз 12:00 до 13:00 год.

Публічний договір  про надання послуг з управління побутовими відходами (для фізичних осіб) оприлюднений на офіційному веб-сайті  Неліпинської сільської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь