Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гайд безбар’єрних подій

Дата: 26.04.2024 11:40
Кількість переглядів: 68

«Гайд безбар’єрних подій» – це практичний посібник, який містить рекомендації для проведення публічних заходів за принципами безбар’єрності.

Він враховує рішення, що значно впливають на зручність і комфорт учасників та гостей події. Поради стосуються як онлайн, так і офлайн-заходів.

Принципи безбар’єрності потрібно враховувати на всіх етапах організації заходу – починаючи від запрошень і вибору локації до налаштування освітлення, облаштування різних зон і підготовки персоналу.

етальніше з «Гайдом безбар’єрних подій», що є одним із розділів «Довідника безбар'єрності», можна ознайомитися за посиланням https://is.gd/FsabZj.

«Гайд безбар'єрних подій» створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів». Проєкт реалізується громадською організацією «Безбар'єрність» за підтримки спільноти «Бізнес без бар'єрів», зокрема компанії ДТЕК, у співпраці з командою київського проєкту «Кураж».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь