Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома агровиробників! Заплановано зустріч з керівництвом мережі супермаркетів "Novus в Україні"

Дата: 15.03.2024 08:58
Кількість переглядів: 57

Обласна військова адміністрація інформує, що керівництво мережі супермаркетів „NOVUS в Україні” зацікавлене у співпраці з сільгоспвиробниками Закарпатської області, яке має на меті представлення та реалізацію для споживачів мережі вирощеної в області сільськогосподарської та виробленої харчової продукції, сприяння диверсифікації та розширенню гарантованих каналів постачання продукції, підвищення рівня доданої вартості та ряд інших переваг для виробників, що підтверджено відповідною пропозицією компанії.

З цією метою 19 березня 2024 року запланована зустріч представників компанії з виробниками Закарпатської області, на якій буде можливість обговорення та роз’яснення умов співпраці з мережею супермаркетів NOVUS, здійснення прямих поставок виробників на підставі домовленостей та договорів, важливості сертифікації вирощеної/виробленої продукції, окремі питання забезпечення засобами виробництва тощо.

Місце та час проведення: м. Ужгород, пл. Народна, 3, ДВНЗ ,,Ужгородський національний університет” (зал Вченої Ради УжНУ), час проведення заходу з 10.30 год. до 12:00 год.

Для участі у заході необхідно пройти реєстрацію за посиланням: https://forms.gle/KpKjfcw7KqDNArMU6

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь