Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги землевласників та землекористувачів на території громади

Дата: 18.01.2024 09:41
Кількість переглядів: 117

Неліпинська сільська рада  інформує, що 01.01.2024 року введено в дію нову нормативну  грошову  оцінку  земель слідуючих населених пунктів громади: с. Неліпино та с.Сасівка
Зміна нормативної грошової оцінки землі є підставою для перегляду розміру земельного податку та орендної плати за землю. У зв’язку з цим, землевласникам та землекористувачам земельних ділянок, які розташовані на території вищевказаних населених пунктів  Неліпинської сільської ради  у 2024 році обчислення суми плати за землю буде здійснюватися за новою нормативною грошовою оцінкою  земель.
Для цього власникам землі  та  землекористувачам  відповідно до положень ст.286.2 Податкового кодексу України  та ст.ст. 5, 13 Закону України “Про оцінку земель” необхідно замовити Витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок та подати до відповідного податкового органу за місцем знаходження земельної ділянки для поточних розрахунків плати за землю.
Замовити Витяг про нормативну грошову  оцінку земельної ділянки можна  через Центр надання адміністративних послуг Свалявської міської ради (м. Свалява, пл. Головна, 1, каб. 111) або через Єдиний державний портал адміністративних послуг, в тому числі на вебсайті  Держгеокадастру в розділі «Електронні послуги Держгеокадастру».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь