Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо до членства у Молодіжну раду при Неліпинській сільській раді

Дата: 16.01.2024 13:10
Кількість переглядів: 311

Шукаємо активну молодь, що бажає долучитися до команди Молодіжної ради при Неліпинській сільській раді. Молодіжна рада – постійно діючий колегіальний консультативно-дорадчий орган, покликаний залучати молодь до формування та реалізації молодіжної політики у територіальній громаді.

Основною метою діяльності Молодіжної ради буде сприяння взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді Неліпинської територіальної громади, узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства. Для ефективної та повноцінної роботи Молодіжної ради потрібно, щоб до її складу увійшли ініціативні представники молоді Неліпинської територіальної громади.

Саме тому відділ освіти, культури, молоді та спорту Неліпинської сільської ради оголошує конкурсний відбір кандидатів до складу Молодіжної ради. Якщо тобі від 14 до 35 років, ти активний, відвідуєш чи/та організовуєш молодіжні заходи, тобі не байдуже до формування та впровадження молодіжної політики у громаді, хочеш впливати на прийняття рішень у цій сфері, бути частиною змін та створювати своє майбутнє, тоді тобі до нас!

Щоб подати свою кандидатуру до складу Молодіжної ради потрібно до 31 січня 2024 року (останній день прийому заявок) заповнити гугл-анкету 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь