Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2023 10:13
Кількість переглядів: 1491

 

Фото без опису

28 вересня 2023 року в приміщенні актової зали Неліпинської сільської ради  відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти – свято людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах та  залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів,  підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники. Слова вдячності всім за  відданість обраній справі, невтомну працю.

 Перед учасниками заходу з концертною програмою виступили учні Неіпинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

З вітальним словом до працівників освітньої галузі звернувся сільський голова Василь Брудняк, побажав присутнім творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди. З нагоди свята депутат обласної ради, керуюча справами Закарпатської обласної ради Мирослава Ливч привітала освітян. Вітаючи педагогів і вихователів освітніх  закладів, подякувала їм за надзвичайно важливу роботу. Висловила щиру вдячність працівникам освіти, що допомагають ЗСУ та стоять на ,,освітянському фронті”, терпеливо виховуючи та навчаючи у цей важкий час найдорожче, це – наших дітей.

Особливі вітання линули запрошеним на свято педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили звання вчитель – провідника вічних цінностей.

Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Грамотами відділу освіти, культури, молоді та спорту за сумлінну працю, високу педагогічну культуру, творчий підхід до роботи, за вагомий особистий внесок у справу  виховання дітей нагороджені 23 працівники освітньої галузі Неліпинської ТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь