Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 08:28
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування,

шановні депутати!

 

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт об’єднаної територіальної громади.

Висловлюю  вдячність депутатам сільської ради, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, забезпечують право кожного бути почутим. Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування  і надалі залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.                                           

Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.
Бажаю від щирого серцяусім, хто працював та  працює на благо  громади,  міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою, родинного затишку. Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали  Вас, а  професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі Вашими порадниками в усіх добрих  починаннях на благо громади і нашої держави!

 

З повагою   

сільський голова Василь БРУДНЯК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь