Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ЗІ СВЯТОМ ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!

Дата: 14.10.2022 10:12
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

14 жовтня  вписане у календар української історії, як день захисника України. Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. На Сході нашої держави триває збройний конфлікт, що вже сьогодні забрав життя тисяч кращих синів України.

Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.  

У цей святковий день бажаю незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я. Нехай День захисника України завжди святкується під покровом мирного неба!

Від усіх депутатів Неліпинської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе бажаю  всім мирного неба над головою!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом! 

                                              З повагою, сільський голова Василь БРУДНЯК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь