Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ УСКЛАДНЕННЯ ЕПІДЕМІЧНОЇ СИТУАЦІЇ З ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19

Дата: 04.10.2022 14:08
Кількість переглядів: 299

За даними моніторингу темпи зростання кількості випадків захворювання на COVID-19 у області становлять від 20% до 50% щотижня. Кількість захворювань удвічі більша ніж у серпні 2022 року (4394 проти 2682).

У структурі захворілих найбільший приріст за останній місяць відбувся у віковій групі дітей до 9 років (+53%), 10-19 років (+64%) та 30-39% років (+40%). За даними моніторингу у вересні, школярі на онлайн та змішаній формі навчання складають 39% від захворілих дітей (39% від 631). З початку підйому захворюваності виявлено 145 випадків COVID-19 серед медичних праціників.

З метою недопущення ускладнення епідемічної ситуації в області щодо гострої коронавірусної хвороби (СOVID-19), виконавчий комітет Неліпинської сільської ради рекомендує:

- дотримуватися маскового режиму у громадському транспорті, аптеках, торгово-розважальних центрах та у місцях масового скупчення громадян;

- вакцинуватися від коронавірусної хвороби (COVID-19), шлихом введення бустерних доз, особливо особам старше 60 років, працівникам освіти та критичної інфраструктури.

Наголошуємо на необхідності дотримання маскового режиму у місцях масого скупчення людей та необхідності вакцинації аби зупинити темпи поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь