Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ УСКЛАДНЕННЯ ЕПІДЕМІЧНОЇ СИТУАЦІЇ З ГОСТРОЇ РЕСПІРАТОРНОЇ ХВОРОБИ COVID-19

Дата: 04.10.2022 14:08
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

За даними моніторингу темпи зростання кількості випадків захворювання на COVID-19 у області становлять від 20% до 50% щотижня. Кількість захворювань удвічі більша ніж у серпні 2022 року (4394 проти 2682).

У структурі захворілих найбільший приріст за останній місяць відбувся у віковій групі дітей до 9 років (+53%), 10-19 років (+64%) та 30-39% років (+40%). За даними моніторингу у вересні, школярі на онлайн та змішаній формі навчання складають 39% від захворілих дітей (39% від 631). З початку підйому захворюваності виявлено 145 випадків COVID-19 серед медичних праціників.

З метою недопущення ускладнення епідемічної ситуації в області щодо гострої коронавірусної хвороби (СOVID-19), виконавчий комітет Неліпинської сільської ради рекомендує:

- дотримуватися маскового режиму у громадському транспорті, аптеках, торгово-розважальних центрах та у місцях масового скупчення громадян;

- вакцинуватися від коронавірусної хвороби (COVID-19), шлихом введення бустерних доз, особливо особам старше 60 років, працівникам освіти та критичної інфраструктури.

Наголошуємо на необхідності дотримання маскового режиму у місцях масого скупчення людей та необхідності вакцинації аби зупинити темпи поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь