Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДЗНАЧЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ

Дата: 30.09.2022 15:08
Кількість переглядів: 912

29 вересня 2022 року в приміщенні актової зали Неліпинської сільської ради  відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти – свято людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів,  підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

З вітальним словом до працівників освітньої галузі звернувся сільський голова Василь Брудняк, побажав присутнім творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди. З нагоди свята депутат обласної ради, керуюча справами Закарпатської обласної ради Мирослава Ливч привітала освітян та вручила відзнаки Закарпатської облради. Вітаючи педагогів і вихователів освітніх  закладів, подякувала їм за надзвичайно важливу роботу. Висловила щиру вдячність працівникам освіти, що допомагають ЗСУ приймають ВПО та стоять на ,,освітянському фронті”, терпеливо виховуючи та навчаючи у цей важкий час молоде покоління.

Також грамотами та подяками відділу освіти, культури, молоді та спорту за сумлінну працю, високу педагогічну культуру, творчий підхід до роботи, за вагомий особистий внесок у справу  виховання дітей нагороджені працівники освітньої галузі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь