Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання сільського голови з Днем дошкілля!

Дата: 23.09.2022 15:57
Кількість переглядів: 988

Фото без опису

Щороку в кінці вересня в Україні святкуємо День дошкілля. Цьогоріч професійне свято відзначаємо в нелегкий і скрутний період… Дошкільна спільнота Неліпинської громади  самовіддано тримає тил від початку воєнного стану.

З перших днів війни Неліпинський ЗДО став прихистком для внутрішньо переміщених осіб, в якому  готувалися обіди, випікалися смаколики, робилися заготовки з овочів та фруктів, ліпилися вареники. Колективи Сасівського та Ганьковицького ЗДО разом з батьківською спільнотою збирали кошти на придбання речей першої необхідності, предметів особистої гігієни, медичних препаратів, постільної білизни, перераховували кошти для потреб ЗСУ.

Вас не зламали нічні чергування, коли приймали в заклади вимушених переселенців; коли ставали кухарями, медиками, психологами, пралями, сторожами, незважаючи на посади; коли розраджували і надавали підтримку дітям, які залишилися без рідних домівок.

Ви знайшли можливості, слова для того, щоб, коли прийшов час, –  розпочати відновлення роботи закладів і приймати своїх вихованців.

Ви довели, що дошкілля – це Ваше покликання і Ви – люди з глибокою самовіддачею, величезним терпінням, витримкою, душевним теплом, безмірним талантом та безмежною любов’ю до людей взагалі і дітей зокрема!

Ваша праця шляхетна. Ви вносите неоціненний вклад у виховання підростаючого покоління та сповна справляєтеся зі своєю місією, даруючи дітям не тільки знання і уміння, але і турботу, підтримку, тепло, любов.

Шановні працівники дошкільної освіти!

Хай Ваша енергія не вичерпується, а оптимізм допоможе реалізувати всі завдання в житті. Будьте на одній хвилі розуміння і веселощів з Вашими вихованцями, а вони нехай дарують Вам свої яскраві і щирі посмішки та веселі мрії. Нехай кожен день підносить приємні сюрпризи і дарує щасливі миті для серця і душі. Позитивних емоцій, легкої праці і творчих успіхів Вам у благородній справі. Нехай робота приносить лише задоволення, загального визнання Вам і поваги до Вашої праці!

Діліться своєю мудрістю, вчіть дітей бути справедливими, чесними, надійними, щоб вони змогли впевнено увійти в життя справжніми людьми.

Міцного здоров’я Вам і Вашим рідним! Бережіть себе і тих, хто поруч! Вірте в себе і в кращий завтрашній день. Хай Ваші великі і люблячі серця завжди б’ються в унісон з радістю, успіхом, благополуччям.

 

БУДЬТЕ КРАЩИМИ В СВОЄМУ ПОКЛИКАННІ!

 

 

З повагою

Василь БРУДНЯК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь