Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато роботу комісії з вивчення стану захисних споруд закладів освіти Неліпинської сільської ради

Дата: 05.07.2022 15:32
Кількість переглядів: 1278

 

 

 

Розпочато роботу комісії з вивчення стану захисних споруд закладів освіти Неліпинської сільської ради

04 липня 2022 року комісією з вивчення стану захисних споруд закладів освіти Неліпинської сільської ради було проведено засідання та обстежено будівлі закладів освіти з метою створення безпечних умов перебування у закладах освіти здобувачів освіти і працівників до початку 2022/2023 навчального року.

 

Комісія у складі 10 осіб створена розпорядженням  сільського голови від 27 червня 2022 року №53. Серед основних її завдань – проведення огляду (оцінки) будівель, споруд, приміщень закладів освіти Неліпинської сільської ради на предмет визначення можливості їх використання як найпростіших укриттів.

          

            Враховуючи  рекомендації  ДСНС від 14.06.2022 №03-1870/162-2 ,,Щодо організації  укриття в об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу та дітей (учнів, студентів) закладів освіти” обладнання найпростіших укриттів має забезпечувати можливість безперервного перебування в них населення впродовж не менше 48 годин. З цією метою найпростіші укриття забезпечуються: місцями для сидіння, ємностями з питною та технічною водою, контейнерами для зберігання продуктів харчування, резервним штучним освітленням (електричними ліхтарями, свічками, гасовими лампами тощо), первинними засобами пожежогасіння, засобами надання медичної допомоги, засобами зв’язку і оповіщення, шанцевим інструментом.

        

              За результатами роботи комісії, керівникам закладів освіти рекомендовано привести у належний стан приміщення, які попередньо визначені як найпростіші укриття.

 

Наразі, комісія працює над актами оцінки об’єктів готовності для подачі їх на затвердження до обласної військової адміністрації. 

 

                                                                     За повідомленням відділу освіти

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь