Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи щодо оптимізації мережі закладів освіти Неліпинської територіальної громади

Дата: 01.07.2022 15:15
Кількість переглядів: 1220

 

30 ч

Фото без опису

 

30 червня 2022 року відбулося чергове засідання робочої групи з питання оптимізації та трансформації мережі закладів освіти Неліпинської  територіальної громади під головуванням заступника сільського  голови Івана САЯ.

Робоча група була утворена розпорядженням сільського голови від 12 травня 2022 року №46. Серед основних її завданьвиробити стратегію формування оптимальної мережі закладів загальної середньої освіти у громаді, розробити та затвердити перелік критеріїв, за якими здійснюватиметься аналіз мережі закладів освіти, скласти план оптимізації освітньої мережі. А також збір необхідних даних та   пропозицій з метою формування мережі закладів освіти, що відповідає потребам населення в наданні освітніх послуг із врахуванням соціальних, географічних та економічних умов, а також раціональне використання бюджетних коштів.

Робочою групою вирішено шляхи оптимізації та трансформації проводити прозоро, гласно, за участі жителів громади та всіх зацікавлених осіб.

До складу робочої групи увійшли керівники закладів освіти, депутати, голови постійних комісій, представники освітянської профспілки, працівники сільської ради, члени виконкому. В обговоренні питань оптимізації мережі закладів освіти взяли участь 12 з 14  її членів групи.

Відповідно до чинного законодавства установчі документи закладів освіти приведені у відповідність. Реформування мережі закладів освіти у громаді відбудеться у 2022-2023 навчальному році.

Наразі важливо, щоб всі зацікавлені сторони, а саме педагогічні працівники та батьківська спільнота з розумінням поставились до процесу оптимізації мережі закладів освіти.

                                                                     За повідомленням відділу освіти

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь