Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Неліпинською сільською радою проводиться набір до добровільного формування цивільного захисту на території громади

Дата: 12.04.2022 14:35
Кількість переглядів: 1511

О Г О Л О  Ш Е Н Н Я

Неліпинською сільською радою проводиться набір до добровільного формування цивільного захисту на території громади. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2013 року № 616 «Про затвердження Положення про добровільні формування цивільного захисту»  до складу добровільних формувань цивільного захисту на добровільних засадах включаються громадяни України, які за станом здоров’я придатні до військової служби та не досягли граничного віку перебування військовозобов’язаних у запасі другого розряду.

Права добровільних формувань та громадян, які виконують завдання у їх складі, а також обов’язки таких громадян визначаються відповідно до Кодексу цивільного захисту України.

Страхування здоров’я та життя членів (учасників) добровільних формувань цивільного захисту на період виконання ними допоміжних робіт здійснюється відповідно до законодавства.

Добровільні формування цивільного захисту на період виконання поставлених їм завдань на умовах повернення забезпечуються необхідним майном (приміщеннями, засобами зв’язку, автотранспортними засобами, оргтехнікою тощо) органом, що утворив таке формування. Надання зазначеного майна, його зберігання та повернення здійснюється у порядку, визначеному органом, що утворив таке формування.

Тому просимо мешканців громади, які бажають вступити до добровільного формування цивільного захисту звернутися в сільську раду для подальшого включення в склад такого формування, або ж самостійно заповнити анкету  для включення в добровільні формування цивільного захисту за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYY21MZSZz8gllUbx8RBmleY0hj7myMtm1tOvhEBNjjoUBTQ/viewform

Контактна особа:

Пивовар Олександр Леонідович – головний спеціаліст-землевпорядник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин, житлово-комунального господарства, цивільного захисту та мобілізаційної роботи Неліпинської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь