Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Неліпинської ОТГ Василя Брудняка з 120 - річчям Неліпинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів!

Дата: 23.11.2021 11:34
Кількість переглядів: 1608

Дорогі учні, вчителі, батьки Неліпинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів!

Щиро вітаю Вас з 120-річчям з дня заснування закладу!

120-річний ювілей школи – незвичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь.

Багато щасливих моментів, подій пам’ятають стіни Вашого закладу. Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи понесли у світ зерна любові до всього рідного, вони добрими справами прославляють школу й село на теренах країни й зарубіжжя.

Дякую учителям за відданість загальній справі, за любов до своєї професії. Дякую всім спеціалістам, технічним працівникам – Ваш щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний. І теж – почесний. Велике спасибі батькам! Тісний зв’язок з Вами, щире спілкування дають педагогам можливість ефективно вирішувати концептуальні питання навчання й виховання дітей.

Протягом всіх років об’єднання сільська рада піклується про забезпечення комфортних умов для розвитку підростаючого покоління, створення сучасного освітнього простору. Зроблено багато та попереду ще багато цікавих ідей.

Від щирого серці  вітаю всіх з ювілейним днем народження Вашого освітнього закладу. Усім мирного неба, невпинного руху вперед до розбудови нової української школи, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги в скарбничку душі. Нехай людська шана буде подякою вчителям.

З повагою – голова Неліпинської сільської ради Василь БРУДНЯК

Дорогі учні, вчителі, батьки Неліпинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів! Щиро вітаю Вас з 120-річчям з дня заснування закладу! 120-річний ювілей школи – незвичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Багато щасливих моментів, подій пам’ятають стіни Вашого закладу. Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи понесли у світ зерна любові до всього рідного, вони добрими справами прославляють школу й село на теренах країни й зарубіжжя. Дякую учителям за відданість загальній справі, за любов до своєї професії. Дякую всім спеціалістам, технічним працівникам – Ваш щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний. І теж – почесний. Велике спасибі батькам! Тісний зв’язок з Вами, щире спілкування дають педагогам можливість ефективно вирішувати концептуальні питання навчання й виховання дітей. Протягом всіх років об’єднання сільська рада піклується про забезпечення комфортних умов для розвитку підростаючого покоління, створення сучасного освітнього простору. Зроблено багато та попереду ще багато цікавих ідей.  Від щирого серці  вітаю всіх з ювілейним днем народження Вашого освітнього закладу. Усім мирного неба, невпинного руху вперед до розбудови нової української школи, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть життєвої наснаги в скарбничку душі. Нехай людська шана буде подякою вчителям. З повагою – голова Неліпинської сільської ради Василь БРУДНЯК.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь