Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вічна пам'ять

Дата: 16.11.2021 13:35
Кількість переглядів: 1829

15 листопада 2021 року, на 78  році життя,  перестало битися серце хорошої, щирої, доброї людини, колишнього голови Неліпинської сільської ради СЕРГІЯ ІВАНОВИЧА ДАНАЙКАНИЧА. Сергій Іванович жив гідно і чесно, працював не покладаючи рук і не знаючи втоми, тому і залишив нам по собі честь і добру славу. Тож віримо, що «Бог покликав його для нагород».  Харизматичний, дотепний, розумний чоловік ділився своїми думками, досвідом, спогадами. Проводжаючи в останню дорогу дякуємо йому за наполегливу працю, золоті руки, корисні поради, гарні справи і добру вдачу. Неліпинська  територіальна громада глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним та близьким, друзям, знайомим та односельцям померлого. Вічна, світла пам’ять про  Сергія Івановича Данайканича назавжди залишиться у наших серцях!

15 листопада 2021 року, на 78  році життя,  перестало битися серце хорошої, щирої, доброї людини, колишнього голови Неліпинської сільської ради СЕРГІЯ ІВАНОВИЧА ДАНАЙКАНИЧА.

Сергій Іванович жив гідно і чесно, працював не покладаючи рук і не знаючи втоми, тому і залишив нам по собі честь і добру славу. Тож віримо, що «Бог покликав його для нагород».

Харизматичний, дотепний, розумний чоловік ділився своїми думками, досвідом, спогадами.

Проводжаючи в останню дорогу дякуємо йому за наполегливу працю, золоті руки, корисні поради, гарні справи і добру вдачу.

Неліпинська  територіальна громада глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним та близьким, друзям, знайомим та односельцям померлого.

Вічна, світла пам’ять про  Сергія Івановича Данайканича назавжди залишиться у наших серцях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь