Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позапланове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 22.09.2021 14:24
Кількість переглядів: 2172

22.09.2021 року відбулося позапланове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо встановлення жовтого рівня  епідемічної небезпеки з 23 вересня 2021 року та здійснення заходів з вакцинації населення Неліпинської територіальної громади від гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Фото без опису

Заслухавши інформацію доповідачів з питання порядку денного та відповідно до Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобіганню поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CоV-2» (зі змінами та доповненнями від 13.09.2021 року), та Протоколу №35 від 21.09.2021 року Державної комісії з питань ТЕБ та НС.

За останній тиждень кількість хворих зросла в тричі. Дані показники свідчать про тенденцію до зростання захворюваності та відповідно до визначення рівнів епідемічної небезпеки з 23 вересня 2021 року Неліпинська територіальна громада переходить в жовту зону.

Слід зазначити, що від початку кампанії по вакцинації, вакциновано 82% працівників закладів освіти Неліпинської сільської ради. Не вакциновано ні одною дозою – 18% від загальної кількості працівників освіти.

За інформацією відділу освіти, культури, молоді та спорту Неліпинської сільської ради в Сасівському ЗДО не вакциновано ні одною дозою вакцини жодного працівника. Всі інші заклади освіти на території Неліпинської сільської ради мають більше 80% вакцинованих.

Тому було вирішено призупинити освітній процес з 23 вересня 2021 року у Сасівському ЗДО, як такого, який не має необхідної кількості вакцинованих працівників закладу. Термін: до вакцинації 80% працівників даного закладу.

З протоколом засідання можна ознайомитися за посиланням - Протокол №6 позапланового засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь