Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Погіршення погодних умов!

Дата: 05.08.2021 13:47
Кількість переглядів: 2393

Фото без опису

 

Згідно попередження Закарпатського обласного центру з гідрометеорології про небезпечні метеорологічні явища І рівня небезпечності (НМЯ І) по Закарпатській області №2/7/- від 05.08.2021р. у другій половині дня та ввечері 5-го серпня, з переходом на ніч 6-го серпня по Закарпатській області та по м.Ужгород очікуються значні зливові дощі, грози. Під час гроз шквалисте посилення вітру 19-24 м/с.

05 - 06 серпня на річках Закарпатської області очікуються підвищення рівнів води на 0.3 - 0.8 м. над рівнями на 8 годину 05 серпня в межах корінних берегів (без негативних наслідків).

В місцях проходження значних зливових дощів очікується формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав, швидкоплинне підвищення рівнів води на малих водотоках на 0.3 - 0.8 м., в гірських районах існує загроза сходу невеликих селів та зсувів грунту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь