Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ СПІВПРАЦІ З АСОЦІАЦІЄЮ "ЄВРОРЕГІОН КАРПАТИ-УКРАЇНА

Дата: 10.07.2021 10:43
Кількість переглядів: 1626

Фото без опису

9 липня  2021 року в рамках конференції «Карпати - 30» оголосили переможців двох наборів в рамках Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад.  7,9 млн грн грантових коштів з обласного бюджету та 9,6 млн грн з державного отримають громади Карпатського регіону. З рекордної кількості проєктних заявок - 472 заявки - визначено 80 проєктів-переможців, по 20 у кожній з областей.

Програма допомагає громадам вирішувати проблеми у різних галузях, завдяки чому Карпати стають туристично привабливими, безпечними, спортивними.

Фото без опису

З радістю повідомляємо, що Неліпинська громада серед переможців конкурсу зі своєю програмою - "Спортивна громада - здорова громада", яка передбачає будівництво двох сучасних спортивних майданчиків на території Сасівської та Ганьковицької гімназій.

Велика подяка  директору Асоціації органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати - Україна" Галині Литвин,  керуючій справами Закарпатської обласної ради Мирославі Ливч за те, що стимулюють і надихають на нові ідеї. Також висловлюємо подяку всім тим, хто причетний до проєкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь