Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Великодні барви"

Дата: 30.04.2021 09:47
Кількість переглядів: 2063

Напередодні Великодніх свят на території Неліпинської сільської ради вперше проведено територіальну виставку-експозицію «Великодні барви» учнями та вихованцями закладів освіти громади. Метою заходу було виявлення обдарованої учнівської молоді та сприяння їх творчому розвитку, привернення уваги дітей до збереження та вивчення традицій писанкарства.

Фото без опису

Загалом було подано 6 творчих композицій, 4 об'ємні вироби, 150 розписаних та декорованих писанок від шести закладів освіти.

У виставці-експозиції учасниками були представлені великодні кошики, деревця, віночки, композиції з текстилю, соломоплетіння, художній розпис, паперопластика та різьба по дереву. У виставці учасники продемонстрували свою майстерність, виконуючи писанковий розпис із різноманітними композиціями та кольоровими поєднаннями.

Всіх учасників виставки нагородили грамотами та привітали сільський голова Василь Брудняк та  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Власик. Керівники побажали всім міцного здоров’я, творчих успіхів та мирного неба. А також висловили вдячність за вагомий внесок у відродження як культурних, так і духовних традицій рідного краю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь