Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №1-11 «Проєкти рішень позачергової сорок першої сесії восьмого скликання»

Кількість переглядів: 19
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Позачергова сорок перша сесія восьмого скликання
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 13.08.2024
Автор: Неліпинська сільська рада
Номер документу: 1-11
Назва документу: Проєкти рішень позачергової сорок першої сесії восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передача у власність (Генералова В.Й.) (0.04 МБ)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передача у власність (Метенько М.І..) (0.04 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передача у власність (Вогурка А.Ю.) (0.04 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передача у власність (Печунка В.І.) (0.04 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передача у власність (Галега Й.Й) (0.04 МБ)
  6. Про розірвання договору оренди земельної ділянки за згодою сторін (ВФ Україна; в межах с.Ганьковиця на території Неліпинської сільської ради) (0.05 МБ)
  7. Про передачу в оренду сформованої земельної ділянки (ТОВ ЮНС) (0.04 МБ)
  8. Про припинення права користування частиною земельною ділянкою (Лізанець В.В., с.Неліпино, вул.Б.Хмельницького, 16) (0.04 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення землеьної ділянки та передача в оренду сформованої земельної ділянки (ТОВ Юкрейн Тауер Компані) (0.04 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (ТОВ ЮНС, за межами с.Ганьковиця) (0.04 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення землеьної ділянки та передача в оренду сформованої земельної ділянки (ТОВ Юкрейн Тауер Компані) (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь