Неліпинська сільська рада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень №- «Виконком - лютий 2022 р.»

Кількість переглядів: 109
Скликання: виконавчого комітету
Сесія: Рішення
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 14.02.2022
Автор: Проекти рішень
Номер документу: -
Назва документу: Виконком - лютий 2022 р.
Прикріплені файли:
  1. Рішення № "Про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі." (0.08 МБ)
  2. Рішення № "Про надання матеріальної допомоги громадянам території громади . (0.02 МБ)
  3. Рішення № "Про погодження щодо отримання пільгового кредиту для проведення водовідведення та теплопостачання до житлових прміщень (0.03 МБ)
  4. Рішення № "Про погодження щодо отримання пільгового кредиту для проведення водовідведення та теплопостачання до житлових прміщень (0.03 МБ)
  5. Рішення № "Про надання статусу особи, що постійно проживає і зареєстрована на території населеного пункту, якому надано статус гірського. (0.03 МБ)
  6. Рішення № "Про надання статусу особи, що постійно проживає і зареєстрована на території населеного пункту, якому надано статус гірського." (0.03 МБ)
  7. Рішення № "Про призначення піклувальника над повнолітньою дієздатною фізичною особою ." (0.03 МБ)
  8. Рішення № Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (0.04 МБ)
  9. Рішення № "Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа ." (0.04 МБ)
  10. Рішення № "Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа ." (0.04 МБ)
  11. Рішення № "Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа ." (0.04 МБ)
  12. Рішення № "Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа" (0.04 МБ)
  13. Рішення № "Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа ." (0.04 МБ)
  14. Рішення № "Про взяття на квартирний облік дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа ." (0.04 МБ)
  15. Рішення № "Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми" (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь